Wednesday, December 19, 2007

..~Im aWaY 4 FoR 6DaYs,Ong GedeK2~..

PERGI MEMBAWA HATI YG LARA,HA3



salam..
wuu~ smalam aku berconf brsama aqil,joe dan mokjan shingga jam 5am..
adus,sememangnya happening berconf brsama warga ong gedek2~
haha..senak pwut aku weiyh..
actually tepat jam 4petang nieyh,aku n family nk bertolak dari Penang ke Seberang..
esok sprti yg sedia maklum,umat islam akan merayakan hari raya aidiladha..
aku akn beraya dirumah mak cik aku yg trletak di Bagan Jermal..
so,selama 6hari nieyh,slamat tinggal dunia Malakat & YM,isk2..*_*
terlalu bnyk sgt planning ayah n ibu utk bercuti,aku pon pening..
tpi yg pastinya,b4 26 aku akan kembali dari bercuti (resault oo resault)
insyaAllah,jika berpeluang utk on9,akan ku laksanakannya..
anyway,Salam Aidiladha buat kawan2 conf yg disayangi sekelian..^_^
semestinya aku merindui telatah kalian selama 6hari aku away..
ades,dh rasa mcm 6tahun lak xon9,ngee~~

yg pasti dirindui:-nitro,ina,yusz,jue,fisa,faridah,nur,awin,wani,
aqil,akeem,anaz,joe,faisal, faiz,mokjan,hairil,dan mie..
maafkan segala salah dan silapku spnjng kita berconf..
doakan kejayaan kita bersama..
smpai disini sahaja coretan pada kali ini,selamat tinggal dunia on9..
(kalo ada pape smsinggprsingmmsing je)
Take Care All..=p

=OUT=

c u`ll in another blog..
wassalam..

4 comments:

hikayat kak john said...

waaaa....
miera....
jgn tinggalkan aku...
keh keh...
maybe kite dah x jumpe dah....
dah xleh conf dah...
waa...
aku dah xde dah pasni...
ok ok...
papepon...

selamat hari raya aidiladha...

~nitr0genzs~ said...

huk3....
ku jua merinduimu miera...
hahahk....

fisa said...

haha..mula dah sidrom katak dari india ko..wakaka

++ MIERA ++ said...

ha3..
aq pon wndu korang sume..
sindrom katak dri india?hik3..
ong gedek2?? xD